
Касторова олія (рицинова) першого спеціального класу
Ціну уточнюйте
- Під замовлення
- Тільки оптом

- +380 (67) 672-56-03Уляна
- +380 (67) 252-38-68Олександр
- +380 (32) 244-48-52Офіс
Касторова олія першого спеціального класу – це жирна олія, одержана холодним пресуванням (не вище 60 °С) із достиглого свіжого насіння рицини («Ricinus communis Linne», род. Eurhorbiaceae) з наступним рафінуванням, відстоюванням і фільтруфанням, що відрізняється від інших рослинних олій своєю спеціальною молекулярною структурою.
Застосування:
Крім основного використання у виробництві фарб на рицинін-алкідній основі, також застосовується у виробництві пластмас, волокон, текстильній та шкіряній промисловості. Також використовується при виробництві поліолів для поліуретанових систем, пластифікаторів, типографських чорнил, мила, змочувальних агентів та мастильних матеріалів.
Властивості:
Рицинова олія має унікальну структуру. Вона містить до 85-90% тригліцериду рицинолевої кислоти (12-гідроксі-олеїнової кислоти), яка відповідає хімічним, фізичним та фізіологічним властивостям. Рицинова олія не висихає. На відміну від інших рослинних та тваринних масел та жирів, вона розчинна у спирті та має у 20 разів вищу в`язкість. Завдяки реакціям з ефірними групами, наявності подвійних зв`язків та гідроксильних груп дозволяє отримати широкий спектр різноманітних похідних касторової олії.
Зберігання:
За умов зберігання у щільно закритій тарі та при температурі від + 10 °C до + 30 °C мінімальний термін придатності - 12 місяців. У разі помутніння олії при зниженні температури можли во відновити початкові властивості підігрівом до +40°C.
- Ціна: Ціну уточнюйте